mandag 27. juli 2009

Ryggen svikta - igjen

Under vasking og rydding i går kveld, "klikka" ryggen min. (ikke første gangen mens jeg vasker og støvsuger). Og jeg som var SÅÅ gira på blogging igjen.:-( Typisk!
Derfor fikk jeg ikke bloggifisert til fotografering som jeg lovte i dag. Men får komme sterkere tilbake. Har en del ting som jeg har handlet og et bord som er under kosten som jeg vil vise frem så snart ryggen kommer seg til.

Imens kan dere kose dere med min venninnes nye blogg. (må reklamere litt for henne også :-)
Hun har en fantastisk god smak og har virkelig "sansen"
Mens de fleste av oss går for hvitt, er hennes stil i svart. Innmari stilig!
http://nina-inspirerendehome.blogspot.com/

Jeg kommer snart tilbake ( håper jeg)

Klem Tone

søndag 26. juli 2009

Tilbake- Ferien over

Hei på dere :o)


Ja nå er ferien over for denne gang :-(

Kom hjem fra Tyrkia sist søndag, etter 14 fantastiske dager på Pegasos World. En plass som anbefales på d sterkeste for alle barnefamilier. Men styr unna Høysesongen. 40 gr var vel drygt synes nå vi, ja :o(. Ble ikke rent lite bading (og mindre med soling :o)

Startet på jobb dagen etter. Også dro min kjære offshore. Siden har d gått slag i slag med jobb, klesvask og stryking.

Akkurat nå har jeg en liten pause i husvask (ja, på søndagskveld). Må ta det når man har tid og energi vettu :o)

Var en tur hos Christina på Låvebutikken i går og kjøpte mere påfyll med Durance vaskemiddel og duftelys. Så nå skal d bli kos i heimen igjen. Været har ikke vært d helt store siden vi kom hjem. Så da blir d innekos istedet.

blandt all posten som ventet når vi kom hjem, lå bl.a siste nr av BoligPluss. Var også og kjøpte meg siste Interiørmagasinet. Så jeg har brukt kveldene til å kose meg med godt lesestoff og Tyrkisk eplete. Og nå er jeg full av inspirasjon og pågang til blogging igjen. Må bare få vaska og rydda ferdig først. <>
Me sjåast :o) Koselig å være tilbake igjen.


Klem Tone

















lørdag 4. juli 2009

Ferie

Da er d snart tid for avreise. I morgen reiser vi til Side i Tyrkia.
Har vært lite blogging i det siste. Grunnen er, som for de fleste av dere, det flotte været vi har hatt. Blir mest ute aktiviteter når været er så flott. Kommer derfor tilbake med mere blogging om et par ukers tid.
Vi reiser fra dette......

....til dette
Like flott begge plassene spør du meg. Men det skal bli godt å komme bort og slappe litt av da. Siden dette er et "all inclusive" hotell, slipper vi å tenke på mat osv også
Ønsker dere en fortsatt god sommer, også blogges vi igjen når jeg er tilbake


Klem Tone