mandag 6. april 2009

GOD PÅSKE!

Hei på dere. Stikker innom for å ønske dere en riktig god påske. Jeg har ikke så veldig mye å blogge om for tiden. Har begynt i ny jobb, og får ikke tid og overskudd til så mange interiør prosjekt. Men skal nok komme sterkt tilbake. Var også meningen vi skulle prøve å få tatt oss en tur til Tr,heim før påska satt inn for fullt, men mannen i huset er så mye vekke, og skal reise igjen på påskeaften. Så det blir en del hagesjau i stedet. Så får jeg heller ta meg en jentetur til tr.heim når han reiser. Kan nok bli minst like koselig det. :-)
Ellers så har jeg ikke pynta så veldig mye til påske. Det er liksom ikke min "greie" Men litt har jeg jo ordna da. :-/ Litt mere vårfarger her, som lys grønt og diverse rosafarger.
Har knipsa noen bilder fra heimen da. Men alt er ikke framme enda, som f.eks påskegodtet:-) Det kommer ikke fram før til Skjærtorsdag(hvist ikke blir det tomt før man rekker å få på lokket på påskeegget)
hvite pippiper fra Kremmerhuset
Påskeharer fra Christiana Glassmagasin

Enkel påskepynt på salongbordet i tv kroken


Søte harepuser fra PlantasjenSommerlige farger på kjøkkenbordet
Andre delen av stua. Denne delen står mest på"stas"Eggene har en venninde laget. De er som dere kanskje ser tovet. Liker veldig godt fargeneRanukler fra Plantasejen. Skjønne blomster
OK. Dette var litt av hvordan det ser ut inne. Nå skal jeg gå ut til min kjære og hjelpe han litt utenfor. Så det blir nok tatt litt bilder der også etterhvert. Legger de sikkert ut senere i dag.
STOR påskeklem fra meg
7 kommentarer:

Christine Louise sa...

Så flott du har pyntet da :)

Kine sa...

SÅ flott pyntet,god påske til deg også!

Frk. T sa...

Så nydelig påskepynt!

En riktig god påske ønskes deg også: )

Strandly sa...

Hei
Kos dere med hagearbeid i påska, hører det er fine meldinger:)

God Påske

charm design sa...

Så hyggelig at dere likte rommet.
Det du ser av møbler er kjøpt på Ikea.Masse fint der til barne rom og til en billig penge.Lykke til og god påske.

Villa Valle sa...

Takk takk! :)
God påske!

Mitt lille hjem sa...

Håper du har hatt en fin påske!
Søt påskepynt, Så koselig det ble :)

Ha en riktig fin uke!