søndag 3. mai 2009

Bloggtørke over. Jeg er tilbake

Hei på dere alle sammen. Det har vært en travel uke i Paradiset. Men nå begynne ting å falle på plass. Har fått montert opp og satt på plass møblene vi kjøpte til rommet til frøkena i huset.
Dere som følger med bloggen min vet sikkert at vi var i Tr.heim og på Ikea sist helg. Hun ønsket seg denne senga og nattbordet i svart (og en sminkekommode i samme serie, som viste seg å være for stol til rommet hennes, desverre :-/ )
Fra før var rommet hennes hvitt, lys og mørk rosa. Men nå vile hun ha noe "kult" Vi beholdt det mørke rosa som en liten oppkvikker på rommet. Kjøpte også noen småting og noen bilder på diverse butikker i tr.heim til å ha på rommet hennes. Så nå er hun riktig så fornøyd. Det mangler enda noen smådetaljer før det er helt ferdig (slik mor vil ha det). Men det får komme etterhvert.
Ellers hadde vi det riktig så trivelig i Tr.heim. Var bl.a på noen utrolig lekre interiør butikker i sentrum, som f.eks Cornelias Hus, Giving & Living (disse ligger rett over hverandre, og anbefales på det sterkeste), Indiska,Kremmerhuset, Black and White, blomsterbutikken på Byhaven kjøpesenter (der hadde de så utrolig mye lekkert, anbefales også på det sterkeste). Eller hadde de utsalg på interiørartikler på Slettvoll. Der kjøpte jeg et nydelig stort sølvfat som jeg har på salongbordet. (bildet kommer senere). Var også innom et par stilige klesbutikker som Gina Tricot og Zara. Men det ble ikke noe kleskjøp denne gangen. Ellers går vi bare å venter på Paradis mannen som kommer hjem til uken. Han har nå vært borte i nesten en mnd igjen. Dette er siste langturen hans før riggen er på plass ved norskekysten. Da blir det vanlig offshore turnus igjen, og vi får se mye mer til han enn vi har gjort det siste året. Det skal bli godt. Vi gleder oss alle til å få han hjem til Paradiset. Ellers har vi hatt en utrolig flott aprilmåned her, og denne helgen har ikke vært noen unntak. Kost oss masse ute, både store og små. Og tenk,! nå er det jaggu meg blitt mai også. En herlig tid nå. Håper dere alle får en fin vår og forsommer.
Masse gode hilsener fra Paradiset
Her er "stor"senga til frøkena
en liten detalje fra rommet. Kjøpt på Indiska

søte dyrebilder fra Kremmerhuset. (plukket ut av frøkena selv) Hun er en skikkelig dyreelsker


Hestebilde og ramme fra Ikea

lampe og vekkerklokke fra Ikea. Pappbokstav fra Ponduro


slik ser det ut i sin helhet rundt senga


Dette rosebildet fra Ikea hadde hun fra før


kroker fra Indiska
Denne rosa stolen fra Skeidar fra "gammelrommet" beholdt vi


pulten hadde hun fra før. Også fra Skeidar


Paradismannen lagde hjerter i tre, som vi malte i samme rosafarge som på hjertet på pulten og limte på skapdørene. Disse får bli.


zinkhjerte kjøpt på Kid, ved inngangsdøra
skjønne roser, også ved inngangspartiet

Ha en fortsatt fin søndag.


Ingen kommentarer: