onsdag 18. november 2009

det nærmer seg...

Heisann.
Har fått roet meg litt ned etter gårsdagens utblåsning. Jeg måtte bare få ned følelsene mine en plass. Men selv om det skjer sørgelige ting rundt oss, så må nok hverdagen gå sin gang. Og det er nå slik at jul og julepynting er jo terapi det også. Det å lage det fint og trivelig rundt oss, skape stemning og harmoni. Det gjør godt for kropp og sjel.
 Er litt i tenkmodus  på hvordan jeg ska pynte til jul i år egentlig. Men tror jeg har kommet til en løsning. Vent å se....
 Siden jeg synger i to kor, så er d ganske mye øving nå, frem mot diverse advendts - og julekonserter. Travelt er det, men fy søren så deilig det er når vi starter på julreportoaret. Koser meg og ser fram til hver eneste øving. Så derfor blir d heller ikke så mye tid til blogging. Men jeg skal love å komme med innlegg etterhvert som huset blir julepyntet. Mmmm som jeg gleder meg.
I mellomtiden legger jeg ved noen bilder som jeg har tatt av ting jeg har kjøpt, og ting jeg ønsker meg (som jeg kommer til å kjøpe når lønna kommer til helga :-/ ), og av et par loppisfunn.

Denne nydelige skåla er et loppisfunn. Den blir fin til jul m marsipankuler el.l  i.Salt og pepperbøsser, også et loppisfunn.
(Skulle ønske at mønsteret kom bedre fram på bildet)
Disse bjellene fra Riviera Maison, står på ønskelista over d jeg skal kjøpe av julepynt


Glass juletre, også fra Riviera Maison


og lyslykter fra RM


Har pyntet litt med hyasinter på salongbordet. Litt førjulsstemning :o)


Dette var d jeg hadde å vise fram denne gang.
Kmmer som sagt tilbake med mere, etterhvert som huset blir julepyntet. Litt etter litt.....:o)

Klem
Tone


Ingen kommentarer: