tirsdag 17. november 2009

Til ettertanke
Av og til så må man stoppe opp og tenke seg litt ekstra om.  Er vi flinke nok til å sette pris på livet, og d vi har. Er d så forbanna viktig at alt skal være på stas, og at jeg skulle gjerne hatt både ditt og datt. Fines det ikke viktigere ting her i livet enn hvordan d ser ut rundt oss til en hver tid. Vi skulle blitt finkere til å ta vare på de vi har rundt oss, og å være glad for at vi har d så bra som vi har d. " Å leve, d er å elska" heter d. Og d er nettopp d vi bør tenke litt mere på. Prise livet, og levet d fullt ut så godt man kan.
Jeg fikk disse tankene ette å ha lest bloggen til Regine Stokke fra min fødeby Kr.sund. Hun er  nå er inne i en grusom fase av sykdommen sin. Hvor hun lider og lider. Og med en dødsangst man ikke kan tenke seg... Huff a meg :-(
Mine tanker går til henne og hennes familie for alt d de gjennomgår nå, og har gjennomgått de siste åra.
Tårene triller, og jeg greier ikke å sette ord på hva jeg føler akkurat nå.  Derfor måtte jeg skrive ned dette på bloggen min, bare for å få ut litt frustrasjon.
Livet er så utrolig urettferdig.
Regine`s blogg kan du lese her.Stoor klem
 Tone

3 kommentarer:

Trultemor sa...

Jeg har også lest Regines siste innlegg.....det er hjerteskjærende.

Livet i Parkvegen sa...

Det er så sterkt å lese det Regine skriver, det er helt uvirkelig å bli satt i den situasjonen hun er i. Å vite at det er ingen ting ein kan gjera må være enormt smertefullt og ei uendelig tung bør å bære... Så eg seier meg enig med deg, la oss sette pris på det me har her og no, utsett ikkje å kjenne at du lever og er du glad i nokon så sei det til dei!!! Takk for tankevekkeren:)

Nina i Paradiset sa...

Hei, igjen!
Du har ikke anledning til å komme hit da?? Det tar bare 10 minutt å kjøre hit fra Legrovika (tunnell-åpnigen i Molde)
Det blir svindyrt å sende det relieffet, fordi det er så innmari tungt..... (32x32 cm)
???