mandag 5. oktober 2009

Nytt på stua

Hei og hå.
Skulle nesten tro jeg var gått i hi for vinteren. Været her har nå vært temmelig "stabilt" i halvannen mnd. D vil si: regn, regn og atter regn.Og legger man på noen stormer oppå d hele, samt noen haglebyger, så kan vel si at vi har hatt en "stabil" høst. Helt grusomt spør du meg (og mange med meg vet jeg :o)
Men, men. Da er d bare til å fyre i ovnen, og tenne masse lys, å kose seg så godt man kan :o)
Sist helg var jeg som dere kanskje leste i mitt forige innlegg, på jentetur til Tr.heim, hvor Ikea nok var hovedmålet. Men vi var også innom butikker som; Åhlêns, Cornelias hus, Kremmerhuset, Ponduro, Zara m.m. Nå har jag da omsider fått på plass d jeg kjøpte, og må si jeg er veeeldig fornøyd m resultatet.
Men før jeg dro, kjøpte jeg meg også nye gardiner til stua. Har lenge vært på utkikk etter linbeige gardiner i "rette fargen" (om dere skjønner). Og til slutt falt valget på disse fra Princess. D ble litt lunere m litt mørkere gardiner nå til vinteren. Har hatt hvite gardiner der en stund nå. Men så snart det blir vår, så skal de få komme opp igjen :o)
.
Men nå tilbake til d jeg kjøpte i Tr.heim :o)

Denne lampen fantes i to str. Jeg kjøpte den største. Men angrer litt på at jeg ikke kjøpte den minste. Men fin er den nå da....

Salongbordet, Liatorp. Elsker den serien. Så her kommer d nok mere etterhvert ja...
Noen forslag til hva jeg skal dekorere "skuffene" med?


Lagde et bilde med Wallstickers fra Ponduro. Ikke så mye som skal til...

Slik ble d på stua når jeg fikk ut de mørkebrune møblene, og byttet det med hvite hyller fra Ikea oppe og nede. Tv benken og Cd søylen var der fra før, så nå ble d mere helhetlig.

Brettet er fra Princess, og lyslykten kjøpte jeg på Åhlêns. Syntes den var så fin med denne sølvfoten, til sølvtakene mine.
Ok. :o)
Dette var en liten oppdatering fra min stue. Er iallefall kjempefornøyd med slik det er nå jeg..
Men d var denne hvite sofaen jeg gjerne skulle hatt da......:o(
Men der satt mannen ned foten gitt. Vi får se når ungene flytter ut.... Ên har jo allerede gjort d da. Så om et par år kanskje, når nestemann drar. Ikke d at jeg synes d er noe kjekt når de drar altsa. Ikke misforstå meg:o( Men d er litt enklere å holde d rent og pent da.....
En flott uke ønskes dere. Her er d nå høstferie, og vi håper været endrer seg snart.
Klem Tone

2 kommentarer:

A Brighter Day sa...

Hei! Så fint du har det hjemme hos deg :) Herlige, lyse farger. Ser virkelig koselig ut.

Jeg har det Liatorp-bordet og er superfornøyd! Bytter dekorasjon, men syns det er fint med interiørblader i noen av skuffene, til inspirasjon og skue :) Har også lagt noen fine pyntegjenstander der, en fin vinåpner osv osv. Men som sagt, byttes titt og ofte :)

Ønsker deg ei super uke :) Klem

Stine sa...

Nyyydelig blogg du har, og den stua de var jo bare kjempe fin:-) Mange fine skatter..
Legger meg til som følger:-) Klem Stine