onsdag 30. desember 2009

Loving White Christmas
Det nærmer seg nyttår, og for meg så pleier det vanligvis å bety at også jula går mot slutten.  Men slik drømmejul som vi har hatt og har i år, så føler jeg at det ikke er så om å gjøre at jula skal tar slutt enda. Det er sååå koselig med hvit jul. Og ungene, både store og små koser seg ute, og lager snøborg og snøhytter. Legger ved noen utendørsbilder i dag så dere for se hvordan det ser ut utenfor hos oss  nå. :-)

I morgen, Nyttårsaften, skal vi kose oss hjemme bare vi fem. Med kalkun som seg hør og bør. Vi har de senere åra brukt å skrevet ned hvert vårt ønske (eller to), for det nye året, og lest det opp ved middagsbordet om kvelden.  En koselig tradisjon som også ungene setter pris på. :-)

Jeg har også vært litt i tankeboksen når det gjelder bloggingen nå i jula, og om jeg skal legge ned siden min. Jeg har rett og slett ikke tid og overskudd (pga kronisk sykdom) til å holde på med dette. Men på en annen måte, så gir det så mye tilbake også. Så jeg vet rett og slett ikke......  Vi får se.....
Kommer uansett tilbake med bilder og innlegg fra nyttårsfeiringen før jeg gir meg.
Og jeg kommer helt sikkert til å følge dere andre videre, for inspirasjon og interiørglede.

Vil med dette få ønske dere et
RIKTIG GODT NYTTÅR!julpyntet inngangspartisnøborg som ungene har laget- og snøhytte. Så fin om kvelden med lys inniinngangsparti
julepyntet hagemøbler ved ingangsparti
2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempekoselig inngangsparti:)

Ønsker deg og dine også eit riktig Godt Nyttår!

Nyttårsklem frå Nina

Anonym sa...

Utrolig fine bilder.
Hørtes kjempegodt ut med kalkun i morra. Vi skal ha folk her og da har vi koldbord, veldig ok for alle tar med seg litt, så blir det ikke så mye på vertene..
Håper virkelig ikke du legger ned sida de.. Du får tenke litt videre..
Godt nytt år til deg iallfall
Klem Marianne