mandag 9. mars 2009

Dagene flyr, og div. prosjekt

Stolen, bordet og speilet nede i hallen er ferdig , og på plass. (har egentlig vært d en stund nå da, men..) Har fått tatt noen bilder så dere kan få se resultatet. Men jeg får ikke tak i møbelbånd til stolen. Må vel sikkert bestille i Stoff og Stil.
Gjeste toalettet ser ut til å ta lengre tid enn jeg regna med. Grunnen er at malinga på speilet aldri tørker. Det er ikke direkte interiør maling, men den eneste svartmalinga jeg fant. (ja, SVART maling!) Bare vent å se. D blir faktisk lekkert. Trenger litt brytning vettu. :-)

Ellers planlegger jeg å starte å male et par bilder til soverommet, og gjestetoalettet.

Døgnet har ikke nok timer! Unger som skal kjøres hit og dit. Jeg selv som er på sang øving to kvelder i uka. Pluss prøve å få tid til trening og turer. HJELP! !

Noen som kjenner seg igjen?
10 kommentarer:

Silje Mari sa...

Jeg kjenner meg igjen!!! Selv om jeg ikke har unger som skal kjøres hit og fit enda er det altfor få timer i døgnet til å gjøre alt man har lyst til i tillegg til det man må og det man "må":)
Jeg har også svart toalett..altså lilledoen har sorte vegger all over. Skal legge inn bilder av det i ganske nær fremtid..
Nydelig lite krok med stol og hyller forresten. Skikkelig fint:D

Silje Mari sa...

hit og Dit i allefall, ikke hit og fit;)

tonemor sa...

ops.. veggene mine blir ikke svarte, men en del av interiøret. Kanskje jeg ordla meg litt feil. Men det hørtes faktisk stilig ut med svarte vegger også. Gleder meg til å se

Daisys home sa...

Ja blir spennende og se når det blir tørt.Har forresten malt vindfanggangen min i sort.Dette ble jo vist på NORSKE interiørblogger,og ligger der enda så jeg idag.Det ble jo ganske så stilig med en liten vegg i sort da.jeg brukte matt lady veggmaling.Morro og prøve noe annerledes.Kosleig at du også er blitt medlem her inne,klem

Linda sa...

Så fine bilder!

Jeg kjenner meg godt igjen i det du beskriver.... dagene er og blir hektiske :)
Det er bare til å henge med!

Ha en fin kveld:)

Christine Louise sa...

Ja, kjenner meg igjen ;)

Nydelig stol og bord :) Og benk :) Heldige deg :)

Strandly sa...

Hei
Flink du er. Stolen ble kjempefin.
Kjenner oss igjen med denne kjøringen, hit og dit. (Taxi)

Ha en fin kveld.

Ingrid sa...

Det ble rett og slett nydelig! :) Så flink du har vært!
Skulle gjerne hatt noen flere timer i døgnet her også ja - etter arbeidstid og fram til legging.. :)
Ha ei flott uke!

Fotballmamma sa...

Så fint det ble..! (:

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Tusen takk for bursdagshilsen :) Har hatt en super dag! Jeg skulle også ønske at dagene var litt lengre... Gangen deres er superlekker! Det falt virkelig i smak hos meg ;) Ha en fin uke! Klem Linda